Een eigen zwembad in de tuin betekent welzijn, welness en welbevinden. Het opent perspectieven op plezier en ontspanning. Hoe heerlijk is het niet om wanneer je maar wilt een verfrissende duik in het koele, fluweelzachte water van je eigen zwembad te kunnen nemen?

Het ultieme zomergevoel
De aanleg van een zwembad is een serieuze zaak. Wat kan er en wat niet? Wie een eigen zwembad in zijn tuin overweegt, heeft professionals nodig. Pool Builders, sinds drie jaar gevestigd in de Blaricummermeent, is ervaren in het leveren en verzorgen van het ultieme zomergevoel: van zwembaden tot sauna’s en spa’s. Pool Builders weet alles van het technische – en soms gecompliceerde – traject van vergunningen, grondstabiliteit, ontwerp en aanleg om tot een perfect resultaat te komen.

Hoogwaardig en volautomatisch
De zwembaden van Pool Builders zijn voorzien van een hoogwaardige volautomatische technische installatie waarmee op afstand 24/7 de water-kwaliteit in de gaten gehouden wordt. De hydrolyse waterbehandeling zorgt voor zeer prettig zacht zwemwater waarin kinderen geen rode ogen krijgen en haren niet verkleuren. Pool Builders biedt een Pool Service waarbij de focus ligt op ontzorgen; een zwembad moet immers geen gedoe zijn maar altijd klaar staan zodat je erin kunt springen wanneer je wilt.
Met zijn technische achtergrond weet eigenaar Marijn Smit de wensen van zijn cliënten in te vullen. Hij houdt van details en vindt het leuk om uitgedaagd te worden om weer iets speciaals te ontwerpen. Omdat zijn cliënten iets speciaals willen: de weldaad van een eigen zwembad.

poolbuilders.nl
+31 35 785 55 88
marijn@poolbuilders.nl