Doyer Tuinmachines
Het pand aan de Brinklaan 10 van ‘Henk van den Bergh – smederij en tuinmachines’ staat te koop. Het bedrijf gaat stoppen. Maar het tuinmachine-gedeelte gaat gelukkig door.

Bezoekers en klanten van de Smederij kennen natuurlijk allemaal Sybrand Doyer. Sybrand heeft een studie gedaan voor allround constructie-medewerker, liep stage bij de Smederij en is blijven plakken. Hij werkte hier ruim zeven jaar. En hij gaat nu door met de verkoop, de reparatie en het onderhoud van tuinmachines.
Sybrand is per 1 januari gestart met Doyer Tuinmachines. Hij verhuisde een hefbrug, een deel van de inventaris en voorraad van de Brinklaan 10 naar zijn loods op Binnendelta 9J. En de mooie manier waarop Henk met zijn klanten omgaat en zijn snelle reparatieservice neemt hij zeker ook over! Deze 24-jarige ondernemer is geboren en getogen in Blaricum en woont nu met zijn vriendin in Naarden. ‘Ik hoop dat de (vaste) klanten mij ook hier weten te vinden. Het is spannend, maar ik heb er onwijs veel zin in.’ Succes Sybrand!

Doyer Tuinmachines, Binnendelta 9J – 06-36508951