Blaricum-Dorp is op 10 september het bruisend hart van de 22e editie van de Gooische Rally. Het OldTimer Festival, georganiseerd door de Lions Club Blaricum Laren, heeft inmiddels een vaste plaats verworven tussen alle jaarlijkse evenementen die ons dorp rijk is.

Ook dit jaar wordt gerekend op meer dan 100 deelnemers die in twee verschillende klassen, Sport en Tour, met elkaar de strijd aangaan om de juiste routes en controlepunten te vinden. De sportieve en uitdagende rally wordt uitgezet door RallyControl, een van de beste rallyorganisatoren van ons land. De auto’s met een bouwjaar van voor 1993 en een select aantal exclusieve sportwagens vertrekken vanuit Blaricum en zullen in de loop van de dag finishen onder de ereboog. Het wordt een gezellige drukte met muziek en horeca. Dus voor de bezoekers; reserveert u alvast 10 september in de agenda voor een gezellige dag.

Over het goede doel
De opbrengst gaat dit jaar naar de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), reddingsstation Blaricum, dankzij de deelnemers en een groot aantal gulle sponsors. Net als vorig jaar wordt geld opgehaald voor de nieuwbouw van het boothuis. De KNRM is een zelfstandige organisatie met een eigen financiering, die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen. De vrijwilligers van de KNMR zijn 24 uur per dag beschikbaar voor hulp op het water.

De Lions Club Blaricum Laren kijkt ernaar uit om ook dit jaar weer veel deelnemers en bezoekers te ontvangen. Voor meer informatie over de Gooische Rally, deelname, sponsoring en het goede doel, zie www.gooischerally.nl