Het Papageno Zomerconcert is een gezamenlijk initiatief van de Stichting Papageno en Lions Club Blaricum Laren. Met plezier kondigen wij onze artiesten aan voor de editie 2023 op 1 september: Paul de Leeuw, Cor Bakker en Het Nederlands Film Orkest (o.l.v. dirigent Sander Vredenborg).

Het Papageno Zomerconcert is een uniek en bijzonder zomeravondconcert in de prachtige omgeving van restaurant Rust Wat. Waar wij ons best voor doen, is onze artiesten een plek te geven waar ze zichzelf mogen zijn en zich muzikaal laten zien in hun puurste vorm. Zo verzekeren wij onze bezoekers van een onvergetelijke avond. Het openlucht auditorium, de vijver en het groen op de achtergrond, de sfeerverlichting: het draagt allemaal bij aan de magische sfeer van ons zomerconcert. En op het parkeerterrein van Rust Wat voorzien wij jullie van heerlijke dranken en spijzen van Mrs Italy.

Papageno Huis en het Goois Natuurreservaat
De opbrengst van het concert gaat geheel naar het Papageno Huis en het Goois Natuurreservaat. Wij zijn dankbaar en trots dat we mogen rekenen op een prachtige groep sponsors en partners, o.a.: De Hoge Dennen, Delen Private Bank, Match Laren, Van Vuure Uitvaartverzorging en Sisters Bakery & Kitchen. Mocht u interesse hebben om ons event te sponsoren, neem dan contact met ons op en wij lichten u graag in over alle mogelijkheden.

Informatie
Papageno Zomerconcert, vrijdag 1 september, 18.30 – 23.00 uur.
Om bij dit geweldige muziekfeest aanwezig te kunnen zijn, boek snel uw tickets op www.zomerconcert.nl