door Nelliette van Wijck
De tennisvereniging bestaat 40 jaar. En dit wordt groots gevierd. Met feesten en toernooien in de thema’s the eighties, nineties, zero’s en tens.

‘Dit hoort echt bij onze tennisvereniging’, vertelt Marijke van Keeken, de verantwoordelijke voor het reilen en zeilen van de bar. Voorzitter Wessel de Ruyter vult aan: ‘Wij staan voor gezelligheid voor elk lid, ons jongste lid is 5 jaar en de oudste is 88 jaar én al lid vanaf het prille begin. Daarnaast staan we voor sportiviteit. Er zijn regelmatig toernooien en er wordt op hoog niveau getraind. Zo is ons dames 1 team landskampioen. Gezelligheid en sportiviteit, dat is de ziel van onze vereniging.’ Vanuit de Blaricummermeent is momenteel veel interesse voor de tennisclub, die ook nauw samenwerkt met onder andere TV Huizen.

Informatie
De tennisbanen zijn verbeterd, het clubhuis wordt opgeknapt en de vereniging heeft een nieuw logo. LTV de Bijvanck is klaar voor de toekomst! Acht gravelbanen zorgen voor ruime speelmogelijkheden, de club telt ongeveer 600 leden, een actief bestuur, actieve commissies en iedereen kan op zijn of haar niveau tennissen. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze fijne vereniging? Stuur dan een mail naar info@ltvdebijvanck.nl voor meer informatie. Of loop eens het tennispark op, kijk rond, maak een praatje en vraag naar de welkomst-flyer.