door Marjolijn Schat
Op 12 mei a.s. is een grootse reünie voor alle leden en oud-leden van de Blaricumse Voetbal Vereniging (BVV’31) in de kantine aan het Hendrik Smit-laantje. Je bent van harte welkom vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis.

Voetbalverenging RK BVV werd opgericht in 1931. Een katholiek signatuur. En dat was omdat het de kapelaan was die een voetbal had. Na wat omzwervingen is vanaf 1967 het huidige onderkomen aan het Hendrik Smitlaantje de vaste stek van de club. Een jaar later werd de naam gewijzigd naar BVV’31, waarbij 31 verwijst naar het jaar van oprichting. In 2022 kreeg de club het huidige logo waarbij de herkomst van de vereniging meteen duidelijk is: Blaricum. En in 2031 bestaan ze 100 jaar en dan zal de huidige datumnotatie ’31 in het logo niet meer verwijzen naar het oprichtingsjaar 1931. Vandaar is in het nieuwe logo 1931 voluit geschreven. De Blaricumse kleuren zijn uiteraard gebleven; (tarwe)geel en (korenbloem)blauw. En in de bal, verwerkt in de vlakkenstructuur, zijn de korenbloemen uit het wapen van ons dorp opgenomen.

De reünie op 12 mei
Pak je agenda en noteer 12 mei. Je kunt je aanmelden bij de faceboekgroep via facebook.com/groups/reuniebvv31. Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle wetenswaardigheden en je bent meteen aangemeld voor de reünie. Hier kun je ook al je (ingescande) foto’s en verhalen uit het verleden kwijt. De foto’s zullen op dan op 12 mei vertoond worden. Aanmelden voor de reünie kan ook via reuniebvv31@gmail.com