door Marjolijn Schat
Een bioscoop in ons dorp, geweldig! Bioscoop Blaricum is onderdeel van Het Theater en vorige maand feestelijk geopend door niemand minder dan glitter & glammer-koning René Mioch.

Vanaf 13 februari kunnen we iedere maandagavond om 19.30 uur genieten van filmavonden in Het Theater. Het Theater wordt dan even Bioscoop Blaricum, met groot scherm en dolby-surround geluid. Er wordt een mooi en breed programma geboden met muziek- en arthouse fims. Daarnaast zullen er verassingsfilms gedraaid worden: films met een bepaalde twist, een gastspreker of een ander verrassend element. Ook zullen er kinderfilms vertoond gaan worden.

Het Theater-echtpaar Peter en Deirdre Blankenstein zijn een aantal gulle gevers die de aanschaf van het grote scherm en de geluidsinstallatie mogelijk hebben gemaakt zeer dankbaar. Het Theater ontvangt geen subsidie en draait op giften en donaties van particulieren, bedrijven en ondernemers. Zonder hen en de ruim 40 vrijwilligers zou er geen Het Theater zijn!

Programma
13 feb Bohemian Rapsody
20 feb The Father
27 feb krokusvakantie
6 maart West Side Story
13 maart Drunk
20 maart Shawshank Redemption
8 mei De acht bergen

Kaartverkoop
De verdere programmering wordt momenteel ingevuld. Kaartverkoop via www.bioscoopblaricum.nl
En neem ook een kijkje op www.hettheater.nl voor het theaterprogramma, want voor 2023 wordt een zeer veelzijdig programma geboden.