De vernieuwde Blaricumsche Boekhandel is volop in beweging. Sinds de doorstart begin dit jaar wordt alles in werking gezet om de winkel om te toveren tot een fijne plek in het dorp, waar je graag even binnenloopt.

De boekhandel gaat het hele jaar door activiteiten organiseren voor jong en oud. Zo staat een kindercollege ‘Is er buitenaards leven?’ op het programma en worden diverse boeiende sprekers uitgenodigd om colleges te houden over populairwetenschappelijke onderwerpen.

Het eerste evenement belooft meteen een spektakel te worden. De familie Chabot, de schrijversfamilie van het Boekenweekgeschenk, brengt een bezoek aan ons dorp op woensdag 10 april van 18.00 – 19.30 uur. Het Theater Blaricum heeft, vanwege de te verwachten grote opkomst, zijn locatie beschikbaar gesteld. Hier zullen de auteurs onder leiding van Frits Spits op humoristische wijze de diepgaande verhalen achter hun literaire creaties en hun inspiratiebronnen prijsgeven. Na afloop is er tijd om de auteurs te ontmoeten en zullen zij hun boeken signeren. Iedereen met interesse is van harte uitgenodigd. Ga voor aanmelding en informatie naar de winkel of mail naar info@blaricumscheboekhandel.nl