door Peter Santa
Het Blaricum Music Festival 2024 vindt plaats van 27 juni t/m 6 juli aanstaande.

Het programma staat begin april online blaricumfestival.com en vanaf dat moment start ook de kaartverkoop, online en via telefoonnummer 035-2031967.

Word donateur
Een festival als het Blaricum Music Festival organiseren is een kostbare zaak en alle vorige edities eindigden uiteindelijk (financieel) in de min. We hopen van harte dat dit niet nog een keer gebeurt want dat zou het einde van het festival kunnen betekenen. Hierom willen wij u vragen donateur te worden. Of het nu gaat om een wat groter of kleiner bedrag; alle beetjes helpen! Het rekeningnummer van het Blaricum Music Festival is NL92 BUNQ 2208 627 687 en vermeld bij uw betaling alstublieft duidelijk dat het om een donatie gaat. Voor een eventueel betaalbewijs, sponsorpakketten en advertentietarieven (Blaricum Music Festival Magazine) mail naar info@blaricumfestival.com. Wij zijn bijzonder blij met uw steun.

Wij als organisatie en de uitvoerende musici staan weer klaar om u met open armen te ontvangen, te verblijden én te ontroeren, dus héél graag tot ziens!