Toneelvereniging Blaricum is in 1904 opgericht en viert volgend jaar haar 120-jarig bestaan en dat zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. Het is een gezellige vereniging die zo’n twee keer per jaar een voorstelling – twee avonden en een middagmatinee – speelt. Een blijspel, klucht of komedie. Humor, want het publiek wil lachen en zo ook de leden van de vereniging. Er wordt op de maandagavond gerepeteerd en soms een extra avond of dag in aanloop naar de voorstelling.

Toneelspelen is zoveel meer dan een leuke hobby. Je zorgt voor amusement en je kunt er je energie in kwijt. Je stapt even uit je dagelijkse leven, je kunt iemand zijn die je graag zou willen zijn of juist iemand die je nooit ofte nimmer zou willen zijn. Samen ben je bezig met de voorbereiding en met zijn allen werk je toe naar dat ene hoogtepunt: de voorstelling.

Versterking gezocht!
Nieuwsgierig? Altijd al een keer op het toneel willen staan? Toneelvereniging Blaricum organiseert een inloop avond. Op woensdag 27 september bent u (16+) vanaf 19.30 van harte welkom. Graag aanmelden (tot 22 sept.) via toneelblaricum@gmail.com
of op 06-22196851. Het opzetten van voorstellingen kost veel tijd en inspanning, niet alleen van spelers, regie en vormgeving maar ook op het punt van de techniek. Ze zijn dan ook altijd op zoek naar mensen voor achter de schermen. Voor 60 euro per jaar kunt u lid worden en meedoen, u krijgt u dan ook per voorstelling twee vrijkaarten. Niet zelf meedoen maar wel de vereniging steunen? Wordt dan Vriend van de Toneelvereniging Blaricum voor 25 euro per jaar, u krijgt dan een vrijkaart per voorstelling.
https://www.toneelverenigingblaricum.nl