door de eindredactie 

Volleybalvereniging de Blaricumse Oude Knarren (BOK) telt momenteel zeventien mannelijke leden uit Blaricum en naaste omgeving en is op zoek 

naar nieuwe enthousiaste aanwas.

De kracht van deze club is absoluut de onderlinge band die de mannen met elkaar hebben. Achtergrond, beroep… het maakt niet uit. Het is een diverse club kerels tussen de 30 en 70 jaar die ervan genieten om op donderdagavond lekker een paar setjes te volleyballen. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering wordt uit volle borst het traditionele clublied gezongen met als belangrijkste strophe ‘Volleybal is ons plezier!’ Iedereen respecteert elkaar en de sport maar vooral ook de gezelligheid verbindt. Sinds de oprichting van dit cluppie in 1970 wordt er op donderdagavond fanatiek gesport in de sportzaal van de basisscholen aan de Eemnesserweg met uiteraard de nazit (zesde set) met een drankje en hapje aan de stamtafel in café d’Ouwe Tak. En ieder jaar wordt er een driedaagse reis naar een bestemming in binnen- of buitenland georganiseerd, met culturele uitstapjes, culinaire hoogtepunten en vooral veel vertier en plezier. Samen met de partners is er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en de lente-BOK, een gezellig feestje met BBQ. Alles draait om sport en saamhorigheid! 

We zijn op zoek naar jou!

Je hoeft zeker niet te weten wat een ace, floater, pipe of pancake is, maar ben je een man met enig balgevoel (volleybal-ervaring is meer dan welkom!) en denk je ‘dit is misschien wel iets voor mij’, kom dan een keertje meetrainen of eerst eens aanschuiven bij de nazit om nader kennis te maken! 

Mail naar bokblaricum@hotmail.com