Het overkomt ons allemaal op een keer, je kijkt rond in je gezellige huis en vraagt je af: moet het niet eens anders? Het voelt vertrouwd en comfortabel en toch zou je het wel eens anders willen. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Want waar te beginnen? Veel van wat we in huis hebben, kent immers een eigen geschiedenis en was ooit bepalend voor de sfeer waarin we ons thuis voelden.

Hoe beweeg je van dat lastig te definiëren ‘thuis’ naar een actuelere interpretatie van dat gevoel? Kortom: hoe pak je een make-over van je huis aan? Een andere bank? Nieuwe gordijnen? Een intensere kleur? Professionele hulp bij dit soort vragen blijkt onontbeerlijk. Willemijn Kouwenberg, eigenaar van Big Fish Design in Blaricum is zo’n professional. Door het gebruik van natuurlijke materialen en stoffen van de hoogste kwaliteit weet zij, dankzij haar ervaring in het stylen en restylen van woningen, met een personal touch een perfecte vertaling te geven aan wat de opdrachtgever het ‘thuisgevoel’ noemt. Dankzij een royale expertise in uiteenlopende projecten kan zij zowel aan het interieur van een karakteristiek grachtenpand als aan een romantische rietgedekte villa in het Gooi allure geven, of dat nu alleen maar om een knusse woonkamer of een fijne leefkeuken gaat. Ook de zogeheten ‘verkoopstyling’, in opdracht van projectontwikkelaars en particulieren is bij Big Fish Design in goede handen.

Balans
Willemijn Kouwenberg: ‘Een huis krijgt de juiste sfeer als het interieur in balans is met de omgeving. Het ontwerp ontstaat altijd vanuit een persoonlijk verhaal, waarin de wensen, verlangens en de individuele smaak van de cliënt mijn uitgangspunt zijn.’

Willemijn Kouwenberg, Big Fish Design Property & Real Estate Styling
Tel 06-41259019 bigfishdesign.nl