door Nelliëtte van Wijck
Na het succes van twee jaar geleden organiseert werkgroep Fietstocht Blaricum op zondag 4 juni van 12.00 – 17.00 uur weer een Fietstocht Van Erf tot Meent. De fietstocht wordt mede mogelijk gemaakt door het Activiteitenfonds Blaricum.

Met behulp van een routeboekje met informatie fiets je een tocht van zo’n 20 km door Blaricum en buurgemeenten, langs diverse interessante en historische punten. De route, die kosteloos kan worden gereden, brengt je door de Blaricummermeent, Blaricum-Bijvanck, de Woensberg, Blaricum-Dorp en over de Gooyergracht.

Onderweg
Op de route kan gestopt worden om meer informatie te krijgen over de Blaricumse geschiedenis en haar natuur, de Historische Kring Blaricum vertoont een film en ook kan je op de erven wat drinken en een hapje eten, uiteraard van Blaricumse bodem. Laat je verrassen!

Het routeboekje
Het routeboekje is vanaf 27 mei af te halen bij: restaurant Bruis, infobalie Coop, restaurant ’t Nennetje, Zorgboerderij ’t Werckpaert, de Blaricumsche boekhandel en bij Oerboer Willem van den Hazel op de Eemnesserweg 15.