Het bestuur en de eindredactie van hei & wei kijken met veel trots terug op de dertien edities die wij in 2023 hebben uitgebracht. 

Dit dankzij onze creatieve redactie-leden die zich enthousiast hebben ingezet voor ons prachtige dorpsblad. Zij weten altijd weer iets nieuws en interessants te vinden om over te schrijven, te fotograferen, te dichten of te vertellen. Ze interviewen bekende en minder bekende dorpsgenoten over hun leven, beroep of bezigheden, zowel jong als oud, eten soms zelfs met ze mee en verwelkomen nieuwe inwoners. Ze zetten alle vele prachtige evenementen in het zonnetje. Ze houden de geschiedenis van ons dorp levend. En alle dorpsdelen komen aan bod. 

Voor, door en over Blaricum, dat is hei & wei. Een fijn dorpsblad. Maar ook: verbinding en samenlevingskracht. Wij hopen dat we met hei & wei een steentje hieraan bijdragen en ons allen doen beseffen dat we in het mooiste dorp van ons land wonen. 

Ook zijn wij onze sponsoren, adverteerders en de gemeente Blaricum heel dankbaar dat zij hei & wei het afgelopen jaar financieel ondersteund hebben. Zonder hen geen hei & wei! En natuurlijk willen we jullie, onze lezers, bedanken voor jullie goede ideeën om over te schrijven, alle leuke reacties die we mochten ontvangen en jullie support.

We wensen u allen hele warme feestdagen en hopen dat 2024 u veel goeds en moois zal brengen. En wij zorgen in ieder geval ook in 2024 weer voor dertien hei & wei’s. 

Aafje Boerma-Uithoof,
voorzitter Stichting Dorpsblad Blaricum
en Marjolijn Schat,
eindredactie hei & wei