Blaricumse Bevrijdingsdagen gaan weer van start…

door Camiel Hofstee, Erik Joosen en de eindredactie

‘We hebben twee jaar stil gestaan maar eindelijk kunnen we weer onze enorme dank uitspreken aan de laatste 100-jarige veteranen, die ons 6 en 7 mei in Blaricum komen bezoeken. En we doen dat natuurlijk weer op het Oranjeweitje met het Bevrijdingskonvooi Het Gooi Bevrijd’, aldus de organisatoren Camiel Hofstee en Erik Joosen. 

Het programma: 

– 4 mei herdenken wij de helden die hun leven gaven om ons vrijheid te gunnen. Bij het Monument in het Burgemeester Klarenbeekpark houden wij twee minuten stilte om 20.00 uur. Aansluitend kan er koffie worden gedronken in de tent.

– 6 mei ontvangen wij het Bevrijdings Konvooi met de WOII-voertuigen en de veteranen om 17.00 uur op het Oranjeweitje. Het Konvooi wordt voorgegaan door de Seafort Highlanders Piperband. Ook spelen de Harpers uit Engeland. 

– 7 mei eren wij onze Veteranen en het Bevrijdingskonvooi met een feestavond in de Stretchtent op het Oranjeweitje. Big Band Blow uit Soest geeft weer een fantastische show en ook de Harpers zullen aanwezig zijn. Aanvang 20.00 uur tot 0.00 uur.  

De toegang is gratis voor alle activiteiten en voor ouderen zijn er voldoende zitplaatsen. blaricumsebevrijdingsdagen.nl